Op zaterdag 30 maart wordt voor het tweede jaar op rij het Delfland Jeugd Open georganiseerd op Golfbaan Delfland in Schipluiden. Een uitdagende wedstrijd voor alle golfende jeugd tot 21 jaar. Doordat er in diverse HCP-categorieën wordt gespeeld, is het voor alle leeftijden en niveaus leuk om deel te nemen. HCP 0-12 telt mee voor de NGF-Amateurranking. Er zijn natuurlijk super gave prijzen te winnen. Voor de eerste hole-in-one die geslagen wordt staat er zelfs een gloednieuwe scooter klaar. Dit mag en wil je niet missen! Meld je direct aan via: https://delflandgolf.nl/delfland-jeugd-open-2019/ en zorg dat je erbij bent.

Rory McIlroy heeft voor het eerst het Players Championship op zijn palmares gezet.
De Noord-Ier,voormalig nummer een
van de wereld,won net geen jaar geleden voor het laatst een toernooi. 
Zaterdag moest McIlroy de leiding nog afstaan aan Jon Rahm,maar de Spanjaard vergooide zijn kansen met vijf bogeys en een dubbele bogey.
McIlroy leverde op
de vierde hole ook twee slagen in.
Hij 
herstelde dat echter met zes birdies en kwam uit op een ronde van 70, goed voor een totaal van -16.
Jim Furyk had een
slag meer nodig en werd tweede.Rahm zakte terug naar de twaalfde plaats. 

Jon Rahm heeft op de voorlaatste dag van het Players Championship in Ponte Vedra Beach zijn slag geslagen.
Met een 
ronde van 64 slagen nam de Spanjaard de leiding over van Rory McIlroy en Tommy Fleetwood.                                         
De voorspelde harde wind bleef uit.Rahm deed er zijn voordeel mee.
Hij evenaarde
met een eagle (11de hole), zeven birdies en een bogey de beste score van de week en sprong van de tiende naar de eerste plaats. 

Tommy Fleetwood gaat ook na de tweede dag van het Players Championship aan de leiding.
De Engelsman,die de koppositie
na de openingsronde met Keegan Bradley deelde,weet ditmaal Rory McIlroy naast zich aan kop. 
Fleetwood en McIlroy hebben in Ponte Vedra Beach met -12 drie slagen minder dan een viertal achtervolgers.
Nog nooit
werd het toernooi door een Engelsman of een Noord-Ier gewonnen. 

De bijzondere international championshipgolf course van The Dutch ontworpen door Colin Montgomerie, waar de afgelopen 3 jaar de KLM Open is gespeeld.

De Nederlandse top golfclub The Dutch, bekend van onder meer de KLM Open, slaat vanaf heden een nieuwe koers in. Dit betekent een wisseling in het bestuur. De Raad van Commissarissen en de directeur hebben in goed overleg haar functies per direct neergelegd. Zij konden het niet eens worden met de aandeelhouders over de strategie en de koers van The Dutch richting de toekomst.

Het belangrijkste onderdeel is het oplossen van een aanzienlijke lijst van Members die hun certificaat willen verkopen. De zienswijze over de manier waarop dit zou moeten gebeuren liep te ver uiteen. Een Letter of Intent, die hiervoor was opgesteld, bleek niet voldoende draagvlak te hebben bij de aandeelhouders. De meerderheid van de aandeelhouders heeft daarom besloten deze Letter of Intent niet verder uit te werken.

Search