De burgemeester van Les Forges is een tevreden man: Zijn dorp heeft dan weliswaar nog geen 100 inwoners, maar wel heel veel om trots op te zijn. Want de parels van Les Forges zijn niet op één hand te tellen: Een echte dorpswinkel, een bar-restaurant, maar liefst vijf vakantieparken en een kasteel. En dat is allemaal niet toevallig: Sinds de aanleg van de prachtige 27-holes golfbaan (in 1975) is het plaatsje veranderd van een stoffige en vergeten dorp  in een fijne vakantieplek met allure. Een paradijs voor golfers, levensgenieters en francofielen.

Het was eind jaren negentig dat deze heerlijke plek werd ontdekt door een aantal Nederlandse projectontwikkelaars en golfliefhebbers. Zij werden getroffen door de rust en de pracht van de streek en besloten dat dit dé plek was voor een nieuwe golfbaan en vakantiewoningen. In de afgelopen 20 jaar zijn rond de golfbaan een aantal  villa/vakantiewijken gerealiseerd, met in totaal zo’n 250 prachtige en comfortabele huizen. Direct grenzend aan de golfbaan vindt u de wijkjes Bourg Est, Vieille Vigne, Vigilière, L’Aveneau en Grand Aveneau. Op zo’n twee kilometer afstand ligt ‘Le Bois Senis’. De huizen op deze parken zijn overwegend in handen van Nederlandse,  en een enkele Engelse,  families. Het merendeel van deze huizen wordt gebruikt voor de toeristische verhuur. Hierdoor ontstaat een vrolijke vakantiesfeer. U zult er van genieten! 

Golfer Jorge Campillo heeft na een zinderend slot de Qatar Masters op zijn naam gebracht.
Joost Luiten en Lars van Meijel eindigden buiten de top-20.                
Voor Campillo,de leider na de derde dag,was er lange tijd geen vuiltje aan de lucht,maar na een bogey en double bogey in de slotfase moest hij David  
Drysdale naast zich dulden. Nadat beiden maar net een birdieputt voor de zege hadden gemist,viel op de vijfde extra hole de beslissing.
Voor Drysdale waren de druiven zuur. Na 498 toernooien wacht hij nog altijd op zijn eerste titel.


Kort af

Wie: Kim Kuijsters geboren in Oosterhout op 28 juli 1981, woonplaats Zevenbergen (NB) 

Opleiding: Fontys Bedrijfshogeschool Tilburg (kort hbo-sportmanagement), IVS Albine (sportmassage), Da Vinci College Dordrecht (mbo-detailhandel)

Loopbaan: al vanaf jongs af aan geholpen binnen het familiebedrijf, van schoonmaak, greenkeepers, horeca en shopwerk en zo alle diciplines binnen Crayestein Golf doorlopen. Na mijn studie de shop onder mijn hoede genomen en sindsdien werkzaam als shopmanager en vanaf 2012 ook de administratie.

Privé: getrouwd met Christian Krijnen, 2 dochters Evi (9) en Femke (10), daarnaast heb ik een jonger zusje Stephanie en broertje Jordy en vader Henk Kuijsters. 

Wij hebben nu nog plaats voor 4 deelnemers! Ga jij ook mee?

Opnieuw organiseert Choice Golftravel i.s.m. Personal Touch Travel Jan Alofs een geheel verzorgde 8-daagse golfcruise door het westelijk deel van de Middellandse Zee.

Wij zijn de hele week aan boord van het nieuwste Cruiseschip de MSC Grandiosa!

De naam voorspelt de belevenis van deze week, waarbij u gaat genieten van luxe, comfort, prachtige golfbanen, uitstekende maaltijden en snacks, het Premium drankenarrangement aan boord met een kleine groep o.l.v. Jan Alofs.

Dit 4-sterren superior hotel is idyllisch gelegen in het hart van het Münsterland, net over de grens in Duitsland. Een juweel middenin een bosrijk landschap in een groen kader, en eigendom van de baronnen Heereman von Zuydtwyck. Het hotel ligt in de directe omgeving van het sprookjeskasteel Surenburg. De baron en zijn familie bewonen en beheren het landgoed nog steeds. Het hotel beschikt over een verfijnd restaurant en een heerlijke wellness. Op slechts 20 minuten van het hotel bevinden zich twee prachtige golfbanen waar u nog heerlijk rustig, in de prachtige natuur, naar hartelust kunt golfen. Wilt u een paar dagen echt genieten, rustig golfen en bovenal niet te ver rijden, dan is dit exclusieve golftripje een absolute aanrader.

Search