LUXUEUS GOLFRESORT BIJ MARBELLA

In de golfvallei bij Puerto Banús Marbella, op slechts 10 minuten rijden van de befaamde jachthaven en een kwartiertje rijden van het mondaine Marbella, ligt het luxueuze en compleet gerenoveerde The Westin La Quinta Golf Resort & Spa. Dit unieke en sfeervolle vijfsterren resort wordt omgeven door de bergketen Sierra Blanca en de Middellandse Zee en prijkt aan de eigen 27-holes golfbaan. Met een riante tuin met groot zwembad en zonneterrassen en een prachtige spa & wellness is het hier ontspannen en genieten. Wilt u naast golfen ook nog iets van de mooie en afwisselende omgeving zien, dan ligt The Westin La Quinta Golf Resort & Spa ideaal voor een excursie naar één van de oudste steden van Spanje: het romantische Ronda. 
Zon, zee, golf en gezelligheid zorgen voor een onvergetelijk verblijf aan deze zonnige kust, de Costa del Sol ook wel bekend als de Costa del Golf gezien de hoeveelheid aan banen! Vooral tijdens de herfst- en wintermaanden is de Costa del Sol een ideale (golf)bestemming. 

De Gelpenberg ligt rustig gelegen midden in het Drentse land van heide, bos en zandverstuivingen. Binnen bereik, maar toch op ruime afstand liggen de plaatsen Assen, Hoogeveen en Emmen. Als je van de hoofdwegen afdraait kom je in een oase van rust en ruimte en na enige kilometers rij je de parkeerplaats van de golfbaan op, waar een prachtige 18 holes baan en ook nog eens een 9 holes par-3 baan op je liggen te wachten.

Het werk van een Greenkeeper omvat meer dan grasmaaien, snoeien of vlaggen plaatsen.
In deze nieuwe reeks komen Greenkeepers aan het woord om hun werk toe te lichten en te vertellen wat zij ervan vinden

Door Ries Rook met een foto van Ed Trion

Paspoort
Wie: Rikko Scherff geboren op 16 mei 1983 in Giessen (Noord-Brabant)
Opleiding: Hoveniers, en hoofdgreenkeeper opleiding 
Loopbaan: Zestien jaar geleden begonnen met een stageplek op Almkerk, vervolgens gewerkt op de Haarlemmermeersche, Amsterdam Old course en Liemeer. Sinds begin 2020 hoofdgreenkeeper bij The Mondial.
Privé Samenwonend
Woonplaats: Den Bosch
In dienst bij: Oosthoek Groep, voor het 3e seizoen

Search