GolfFunFactor

Graag introduceren Stichting Golf4Holland en de Tee Time Golf Studio een nieuw concept in golf. U vraagt zich wellicht af ‘waarom’?

Ongeveer 20.000 golfers beginnen ieder jaar met golf. Echter, 12.000 van deze spelers stoppen alweer in de eerste twee jaar (bron NGF), kennelijk ontdekken deze mensen het plezier in golf niet.

Er wordt ook steeds minder gegolft door steeds minder golfers. De oorzaken liggen grotendeels aan het begin, bij de introductie met de golfsport.

Die introductie is vaak een weekend cursus waarbij de nieuwe golfer een kleine 3 uur les krijgt. Alsof golf een eenvoudig spelletje is. De geschapen verwachting komt vervolgens niet overeen met de realiteit, waardoor beginnende golfers teleurgesteld afdruipen.

De nieuwe golfer is dan ook vaak onzeker. Onzeker over hoe te handelen als men zelfstandig naar de golfbaan gaat. Men beheerst de technieken, de regels en etiquette maar zeer beperkt. Deze onzekerheid helpt niet als men in de baan geconfronteerd wordt met ervaren spelers die weinig gevoel hebben met voor deze groep golfers.

Om deze reden hebben wij ons concept, de Golf Fun Factor Cursus, ontwikkeld: een combinatie van lessen, trainen en spelen – alles onder begeleiding van gedreven professionals. Het doel van deze cursus is vooral dat iedere deelnemer zijn of haar Golf Fun Factor(en) ontdekt.

Die Golf Fun Factoren zijn de factoren waar golfers hun plezier aan golf aan ontlenen.

Voor de een is dat competitie, voor een ander is het de gezelligheid en voor weer een ander kan dat zakelijk zijn. Een combinatie van deze factoren is uiteraard ook mogelijk.

Aan het einde van deze cursus weten deelnemers dus hoe en waar zij het meest plezier beleven aan golf. Ze gaan met zelfvertrouwen de baan op en zijn voor iedere golfer een plezier om mee te spelen. Het worden vlotte spelers die met gemak 18 holes in 4 uur spelen. Het behalen van een GVB/Handicap 54 is dan ook kinderspel met deze cursus.

Het belang voor de golfsport spreekt voor zich. Golfers die met zelfvertrouwen en plezier golfen stoppen niet en spelen niet alleen sneller, maar ook meer.

De Golf Fun Factor cursus is de start die iedere golfer verdient: de enige cursus op basis waarvan men kan bepalen of golf een sport is waar men plezier aan gaat beleven. Het is ook de enige waarna de zakelijke golfer direct met het zakelijk netwerk kan golfen – en een plezier zal zijn om mee te spelen.

Het is niet de snelste of goedkoopste cursus, maar wel de enige waar u écht waar voor uw geld krijgt. Omdat u gegarandeerd datgene vindt wat u levenslang golfplezier oplevert:

UW GOLF FUN FACTOR !

Meer weten?

U kunt even een kijkje nemen op www.teetime.nl of neem even contact op met Leo van Bennekom, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 06-53967738. Ook golfprofessionals en trainingslocaties die belangstelling hebben om aan deze cursussen invulling te geven kunnen contact opnemen.

Search