Game Changer 3.0

Wat is een game changer?

Een persoon of idee wat de geaccepteerde regels, processen, strategieën en management van business functies transformeert. Leidt vrijwel altijd een beweging van gerelateerde business in dezelfde richting. Golf heeft globaal en in Nederland grote behoefte aan game changers. Vanaf deze maand gaan we maandelijks een persoon uit de golfbranche in het spotlight zetten die de naam game changer verdient.
tekst Auke Hempenius

Passion, People and Social Media thrust Meteor Golf in the Dutch spotlight.

Mike Moriarty is a great character! Oh, in Nederlands :)! Ik luister nu naar ons 'interview' op mijn mobiel en ik hoop dat we er wat mee kunnen doen, want het was zo gaaf om te doen en Mike is a great storyteller.
The difference about us it is about passion! I am a golfer and love the game. It is about how you communicate with people.

Mike ontmoette zijn Nederlandse vrouw Rina in Dublin als taxi chauffeur en ze woonden zeven jaar in Dublin. Toen verhuisden ze naar Nederland en Mike solliciteerde bij Golfplaza in Utrecht. Hij sprak geen Nederlands en werd niet aangenomen. Hij ging terug en stelde voor een maand te werken zonder betaald te worden. Na de maand werd hij aangenomen en stelde voor een cursus Nederlands te volgen en zijn manager zei: "Absoluut niet, jij bent de Engelsman." Hij was steevast de beste verkoper in zijn vijf jaar daar.

Na vijf jaar begon het ondernemersbloed te borrelen en Mike startte Meteor Golf en de naam is perfect, want Mike zijn golfshop is een fel lichtpunt in de Nederlandse golfbranche! Op 8 juni viert Meteor haar vierde verjaardag op de nieuwe locatie na twee jaar in het centrum van Weert. Meteor Golf heeft een mooie collectie van equipment en kledingmerken. Het echte verschil is de people skills van Mike en Rina, de echte aandacht voor de klant en de passie voor het golfspel. Dat creëert een loyale klantenkring die van heinde en verre Meteor Golf weet te vinden.

Terwijl ik in de winkel ben, komt een echtpaar uit Breda naar Weert om de geweldige service te ervaren en wat schetst mijn verbazing? Sylvia Menke speelde mee tijdens the Golf Diva Duke Day waar ik als beat the Golf Dandy de dames op een par 3 uitdaagde om mij te verslaan. Ze had de foto van ons tweëen als bewijs!

De reden dat ik vanuit Zeewolde twee uur naar Weert reed, zijn de ongelofelijk populaire video's die Mike deelt op Facebook. He is an absolute natural on camera! Met de recente contest voor de Cobra King F9 limited edition Masters driver werden de aankondiging, bekendmaking en de uitreiking in totaal meer dan 30.000!!! keer bekeken. Dat zijn game changing numbers! De video's creëren een onderscheidend vermogen voor Meteor Golf, want in de video's kan Mike zijn expertiese, passie en people skills etaleren, exact de kwaliteiten die hem de eerste Game Changer 3.0 maken!

Kom gezellig op 8 juni naar Meteor Golf om het vierjarig jubileum te vieren, een heerlijk glas Louis 57 wijn te proeven en de mogelijkheid om mijn boek Go(lf) with the flow inclusief handtekening aan te schaffen.

Search