Beijer en Hessing aan de leiding na de eerste dag van het Noordwijkse Jeugd Open 2019

De eerste dag van het NJO 2019 is net zoals andere jaren weer goed begonnen. Het was een zonnige dag met weinig wind. De baan is in top conditie met zeer snelle greens. Welgeteld 82 deelnemers zijn vandaag van start gegaan. Het Noordwijkse Jeugd Open 2019 is een speciale editie doordat de leeftijdsgrens verhoogd is naar jeugd t/m 25 jaar. Dit heeft ervoor gezorgd dat 21 deelnemers boven de 21 jaar alsnog mee mochten doen aan het NJO.    

Na dag 1 wordt Noordwijk goed vertegenwoordigd in de top 3 van de meisjes. Noëlle Zoë Beijer  gaat aan de leiding met een score van 73 (+1) . Daarna volgt Hester Sicking met 74 (+2) en daarop volgt Fleur Stigter met een score van 75 (+3).  De scores liggen erg dicht bij elkaar dus er kan nog van alles gebeuren de aankomende 2 dagen.

Bij de jongens staat Rick Hessing boven aan het leaderbord met een score van 68 (-4), hij wist de laatste 9 holes 4 birdies te maken. Daarna volgt Ricardo Veldman met een score van 71 (-1) . Bij de jongens werden er zelfs 2 eagles op hole 11 gemaakt in dezelfde flight, namelijk Aydan Verdonk en Floris Veth. 

Het gehele toernooi zijn de scores live te volgen via deze link: http://bit.ly/noordwijkse .

 

De spelers zijn vanaf vanochtend half 8 weer de baan in. De toernooi organisatie nodigt iedereen van harte uit om van topgolf te komen genieten op een prachtige baan. Meer informatie vindt u op: https://www.noordwijksegolfclub.nl/njo/#algemeen .

Search