Ot en Sien Open bij Golfclub Holthuizen

Tekst Hetty Meijs

Ze hadden het weer prima geregeld, Bé en Jeanette Dekker, de organisatoren van het Ot en Sien Open Toernooi bij Golfclub Holthuizen. Je zou haast geloven dat zij een speciaal lijntje met “boven” hebben. Waar twee dagen eerder de ontwortelde bomen je in Roden nog om de oren vlogen, op eerste pinksterdag was het stralend weer.. 

Er werd gestart in twee categorieën; 20 deelnemers in de strokeplay categorie en 29 deelnemers in de categorie stableford. Bij de strokeplay wint degene die met het minst aantal slagen de baan speelt. Uiteindelijk bleek Laurens Drijfhamer uit Groningen de sterkste. Hij bracht een score van 85 slagen bruto binnen en mag zich daarom een jaar lang Ot & Sien Open kampioen noemen.  Voor hem was er een prachtige trofee, bloemen en een kunstwerk van glas van Barth-art uit Roden. De winnaar in de stableford categorie (aantal slagen per hole, met handicap verrekening)  werd Axel de Meijer met 36 stableford punten.

 

Het was een fantastische dag en we danken de organisatie voor de voortreffelijke wedstrijdleiding en al het voorbereidende werk dat zij hebben verricht. Verder willen wij ook de sponsoren hartelijk danken voor hun support en prijzen. Dit zijn: Axel de Meijer van G2 Surveys, Nils Labordus (EIC b.v.), Herman Smits (Smits Expo), Henk Heijkens (Heijkens zoetwaren), Jan Dijkema (Dijkema meubelstoffering), Emiel van der Heide (Intersport Roden), het Vishuys Roden, De Zuivelhoeve, 360golf en last but not least Harrie en Ali van der Es van De Bitse catering.

Zoals gewoonlijk bleef het nog lang gezellig in en om het clubhuis, waar Harrie en Ali eerst een lekkere borrelhap en later een voortreffelijke maaltijd serveerden. Inmiddels is het Ot en Sien Open toernooi weer een mooie traditie aan het worden. We hopen dat de editie van volgend jaar net zo succesvol en gezellig wordt als het Ot & Sien Open 2019!

Search