Saint Tropez, Côte d’Azur

Sinds de oudheid is de Côte d’Azur altijd het onderwerp geweest van allerlei bekoorlijkheden.

Allereerst is daar de schilder Signac die de kleine haven van Saint-Tropez -voormalig vissersdorp- ontdekte en onsterfelijk maakte, voordat talloze andere artiesten, sterren, sporthelden en miljardairs op hun beurt door deze “terra amata” betoverd werden.
Uw golfparadijs ontvouwd zich in in het hart van ’s werelds beroemdste schiereiland op een terrein van 110 hectares, tussen wijngaarden en bossen op circa 6 kilometer van de Middellandse Zee, aan de voet van het Masif des Maures en direct tegenover het verborgen maar schilderachtige dorpje Gassin.

Gassin Golf & Country Club (www.golfclubsttropez.com)

In een geheel beveiligd, gesloten domein van zeldzame schoonheid, gelegen in een natuurlijke en derhalve woest beschermende omgeving is een perfecte samensmelting ontstaan van een Gary Player signatuur golfcourse  met zeer luxe villa’s, afspiegelingen van de inspiratie van architect François Spoerry.

Als unieke pleisterplaats omvat het domein behalve 60 individuele villa’s met zwembad, 73 huizen voor golfers en een prachtig, zeer ruim clubhuis dat er uitziet als een Provençaalse mas met enorme terrassen, gelegen in de buurt van de putting green en de holes 9 en 18.
Het clubhuis beschikt bovendien over een voor iedereen toegankelijk, uitstekend restaurant.

Het zeer heuvelachtige parcours, kunstwerk van Knight in samenwerking met Gery Watine en Thierry Sprecher, is van het type parkland,18 holes par 71 met een lengte van 6100 meter. Strikt privé en gereserveerd voor Résidents en hun gasten.
Buitengewoon smaakvol aangelegd, zowel qua techniek als strategie zeer gevarieerd, biedt Le Golf International de Gassin prachtige uitzichten op de vier dorpen van het schiereiland; Grimaud, Gassin, Ramatuelle en Saint-Tropez.

De voorzieningen ter plaatse worden gecomplementeerd door een pro-shop van grote klasse, een prima buggy service en materiaalreiniging alsmede door een uitstekende academie, driving-range en een compact parcours par 3.

Meer info;
www.golftourismepaca.fr

www.golfpass.eu ( Golf Pass Provence)

Search