Boutique Hotel ‘t Lansink, Topgastronomie in eigen land

Dit kleinschalige hotel is gehuisvest in een monumentaal pand in Hengelo dat eens functioneerde als theehuis. Het is omgetoverd tot een sfeervol hotel dat antieke details moeiteloos combineert met modern en trendy comfort. Een aantal jaar geleden is tegenover het hoofdgebouw een monumentaal pand in gebruik genomen met nog eens 11 extra kamers. Het culinair vermaarde restaurant ’t Lansink is beloond met 14 Gault&Millau-punten en een Michelin-ster! In de nabije omgeving van het hotel heeft u keuze uit maar liefst 5 verschillende golfbanen in 2 landen. Het prachtige hotel met hedendaags design, de topgastronomie en de variatie aan golfbanen maken dit de ideale golfbreak in eigen land. Oftewel gegarandeerd genieten. 

Hotel
De historie van het hotel begint bij C.T. Stork een bevlogen grootindustrieel maar vooral een sociaal man. Voor zijn werknemers liet hij in Hengelo een woonwijk van hoge kwaliteit bouwen met voor die tijd een verrassende bouwstijl. Het theehuis uit 1916 gold als het sociale middelpunt van de wijk. Dit theehuis is heden ten dage het hotel en heeft zijn kenmerkende historische monumentale karakter behouden en is tegenwoordig een Rijksmonument. Het hotel beschikt over een voortreffelijk restaurant, een gezellige bar en een sfeervolle lounge met openhaard. Na een heerlijk dagje buiten op de golfbaan en een fantastische diner, is het heerlijk vertoeven in de gezellige bar of bij de openhaard met een goed glas wijn. Even de dag aan u voorbij laten gaan en genieten van al het moois. Uiteraard is een goede nachtrust van groot belang, maar daar is bij het hotel over nagedacht.
Het hotel beschikt over 25 luxe kamers waarvan er 14 zijn ondergebracht in het hoofdgebouw en 11 prachtige state-of-the-art kamers in een monumentaal pand tegenover het hoofdgebouw. Der kamers zijn modern ingericht en zijn alle voorzien van zeer comfortabele boxspringbedden, flatscreen-tv, gratis wifi en een moderne, ruime badkamer met douche of bad. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om even heerlijk te ontstressen en u vooral flink in de watten te leggen.


Hofleverancier
 
Een bijzondere vermelding waard is dat in november 2016 heeft het hotel het predicaat 'Hofleverancier' gekregen. Dit predicaat is een bijzondere koninklijke onderscheiding voor bedrijven van ten minste 100 jaar oud met een goede reputatie in de regio. Zij onderscheiden zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Ze zijn gerechtigd het Koninklijk wapen te voeren.
 
Michelin-sterrenrestaurant
Gastronomie staat hier hoog in het vaandel!
Het restaurant is bekroond met 14 Gault&Millau-punten en een Michelin-ster. Patron Cuisinier Lars van Galen draagt de titel van SVH Meesterkok. Hij heeft in de afgelopen jaren vele prijzen gewonnen. Hij en zijn team werken vooral met ambachtelijke producten uit de regio. Het beste uit de streek wordt met passie bereid. Deze passie proeft u ook zeker terug in de gerechten. De creativiteit spat er vanaf en al uw smaakpapillen worden geprikkeld door alle culinaire hoogstandjes. Het restaurant beschikt tevens over een mooie wijnkaart wat uw gastronomische ervaring nóg completer maakt. Genieten met hoofdletters dat wil u toch ook?

Golf
Naast de fantastische culinaire ervaring wil u natuurlijk ook op sportief gebied worden verwend! Ook dat is mogelijk in het prachtige Twente. In een straal van circa 15 tot en met 45 minuten rijden, heeft u de keuze uit 5 verschillende golfbanen in twee landen! U heeft in eigen land de keuze uit 3 afwisselende banen op maximaal 20 minuten rijden. Op de 27-holesbaan Het Rijk van Sybrook speelt u in een bosrijk gebied afgewisseld met uitzichten op het mooie Twentse coulissenlandschap. Ook De Twentsche met haar eeuwenoude bomen ligt mooi geïntegreerd in het karakteristieke Twentse landschap. De licht-glooiende bos- en heidebaan De Koepel vinden wij ook een absolute aanrader.

Net over de grens heeft u de keuze uit de weidse, waterrijke en vriendelijk aangelegde baan Bad Bentheim en de uitdagende en idyllische parklandbaan Lingen Emstal.

Kortom, het is puur genieten in Twente in ‘t Lansink met gastronomische keuken, een uitstekende service wat tevens een prima uitvalsbasis is voor deze bijzonder interessante (golf)regio!  Eén ding weten wij zeker, u komt absoluut een keertje terug.  Info bij Pin High Golftravel 023-556 96 95

Search