SKECHERS GO GOLF

De Skechers GO GOLF®-collectie, die in 2012 werd geïntroduceerd, combineert bekroonde Skechers Performance™-technologieën met ongeëvenaard comfort en ontwerpen die zijn beïnvloed door de spelers die ze dragen.

 

De kern van het 2021-assortiment wordt gevormd door Skechers' bewezen innovaties en materialen die tractie en comfort leveren op 18-holes en daarbuiten. Een belangrijk debuut in 2021 is de introductie van Skechers Arch Fit® in de Skechers GO GOLF-lijn. Ontwikkeld op basis van meer dan 20 jaar aan gegevens en 120.000 ongewogen voetscans, is het inlegzoolsysteem ontworpen om zich naar uw voet te vormen, schokken te verminderen en de gewichtsverdeling te vergroten. Dit zorgt voor een verbeterde ondersteuning van de voetboog in geselecteerde stijlen voor langdurig comfort op de baan. Dit is een aanvulling op Skechers' kenmerkende dempingtechnologieën voor de binnen- en tussenzool. De nieuwe collectie bevat zowel spikeloze- als spiked ontwerpen in geselecteerde stijlen, die ook waterdichte bescherming bieden. Stijlen in de hele collectie bieden vernieuwde ontwerpen en verbeterde functies, allemaal ontwikkeld met de golfatleet in gedachten.

De lijn wordt ontwikkeld met behulp van de cruciale inzichten, ervaring en feedback van pro-atleten zoals Matt Kuchar, die in 2014 de eerste golfambassadeur van het merk werd, tienvoudig pro-tourkampioene Brooke Henderson en golfveteranen Colin Montgomerie en Billy Andrade.

Matt Kuchar was een van de eerste elite pro's die zich in 2014 aansloot bij het Skechers Performance Golf Team. Kuchar - die Skechers GO GOLF Pro 4Ô-schoenen draagt - is een toonaangevende en gerespecteerde golfer sinds hij in 1998 als Amerikaans amateurkampioen de golfscene betrad en als pro blijft hij een vaste waarde op de leaderboards met meer dan 100 top 10-finishes sinds 2001 en nu tien Tour-titels plus drie internationale overwinningen in zijn carrière.


Brooke Henderson is een prominent figuur geworden in het vrouwengolf sinds ze in december 2014 professional werd. Van top tot teen gekleed in Skechers, van haar visor en kleding tot Skechers GO GOLF-schoenen, behaalde elitegolfer Brooke Henderson onlangs op 24 april een indrukwekkende overwinning op de Hugel-Air Premia LA Open op de Wilshire Country Club in Los Angeles. Ze won haar eerste LPGA Tour-evenement in 2015 op de Cambia Portland Classic, een titel die ze in 2016 zou verdedigen. Ze werd de op één na jongste speelster die een major kampioenschap veroverde met haar overwinning op het 2016 KPMG Women's PGA Championship. In 2016 vertegenwoordigde Brooke Canada ook op de Olympische Spelen in Brazilië, waar ze in de top 10 eindigde. In 2018 won ze het Lotte Championship, en ze werd ook de eerste Canadese in 45 jaar die het nationale kampioenschap won op het CP Women's Open. Met 10 titels bezit Henderson nu het record voor de meeste professionele golfzeges door een mannelijke of vrouwelijke Canadees, en in 2019 won ze de ESPY voor Beste Vrouwelijke Golfer. Ze staat momenteel op #5 in de World Golf Rankings.

Bekend om zijn lichtgewicht, hoogwaardige, stabiele en comfortabele ontwerpen, heeft Skechers GO GOLF naast de bekroonde hardloop-, wandel- en trainingscollecties van het merk ook een prominente plaats verworven binnen de golfcategorie. De golfcollectie is consequent erkend met redactionele prijzen. Skechers GO GOLF Elite 4 werd uitgeroepen tot Editor's Choice door Golf Monthly Magazine in het Verenigd Koninkrijk.  En in maart 2021 riep MyGolfSpy Skechers GO GOLF Jasmine uit tot de meest comfortabele spiked schoenen voor vrouwen, Skechers GO GOLF Pivot Tropics tot de spikeloze schoenen voor vrouwen met de beste prijs, en Skechers GO GOLF Torque Pro kwam in de top 2 beste spiked schoenen voor mannen. Skechers GO GOLF-schoenen zijn verkrijgbaar bij de Skechers-winkels, geselecteerde detailhandelpartners en gespecialiseerde golfwinkels.

Skechers is het op twee na grootste schoenenmerk ter wereld en is al negen keer, en zo ook in 2020, door Footwear News erkend als Onderneming van het Jaar. Skechers, een comforttechnologiebedrijf gevestigd in Zuid-Californië, ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt een gevarieerd assortiment aan lifestyle- en performance-schoenen, kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. De collecties van het bedrijf zijn verkrijgbaar in meer dan 170 landen en gebieden, in bijna 4.000 Skechers-winkels en talrijke e-commerce websites.

Search