Le Golf National, Speel de Ryder cup baan van 2018

Herbeleef de Ryder Cup van 2018 maar nu met u als golfer in het deelnemersveld! Ten zuidoosten van Parijs vindt u deze topbaan. De golfbaan ligt erbij om door een ringetje te halen zoals u dat van een topbaan met internationale allure mag verwachten. Sinds 1991 is de baan jaarlijks gastheer van het Frans Open als onderdeel van de European Tour. Een must play baan voor elke golfer met als thuisbasis een comfortabel viersterrenhotel direct aan deze bijzondere baan. Laat u overrompelen door de baan en kom even een paar dagen helemaal in golf flow.

Hotel
Het Novotel Saint Quentin en Yvelines ligt ten zuidoosten van Parijs, op korte afstand van het beroemde Château de Versailles en direct aan de ‘European Tour’ baan Le Golf National. Het is een viersterrenhotel en biedt u de mogelijkheden voor een comfortabel en aangenaam verblijf. In de bar van het hotel, wat tevens dienst doet als clubhuis, kunt u van een welverdiend drankje genieten waarbij u uitzicht heeft op hole 18 van de Albatros baan. Stelt u zich eens voor, lekker in het zonnetje aan het nagenieten van uw golfronde en dan uitzicht hebben op de bijzondere baan met zijn prachtige holes. Voor een heerlijk diner kunt u ’s avonds terecht in de gourmetbar, waar u in een moderne ambiance verrast wordt met gerechten met verse producten, van tapas tot internationaal. Verder beschikt het hotel over een buitenzwembad, fitness, eigen parkeerplaats, gratis wifi en naast de twee 18-holesbanen, waaronder de Ryder Cup baan Albatros en zusterbaan Aigle heeft het ook een volwaardige 9-holesbaan en ruime oefenfaciliteiten. Kortom uw verblijf hier in Frankrijk staat dan ook volledig in het teken van golf! Alles voelt en ademt hier golf. En zeg nou zelf er is niets heerlijker dan je overdag onder te dompelen in het groen van de fantastische golfbanen, de heerlijke buitenlucht te ruiken en te voelen en de dag af te sluiten met een drankje op het terras. ’s Avonds natuurlijk niet vergeten de innerlijke mens te plezieren met een lekkere maaltijd. Oftewel een ultieme golfervaring!

Uw verblijf
Na zo’n indrukwekkende golfdag wil je maar één ding en dat is een goede nachtrust! Alle kamers in het hotel zijn modern en licht ingericht en van alle gemakken voorzien. Ze beschikken onder andere over een minibar, tv, radio, telefoon, airco, bureau, gratis wifi en een badkamer met douche. Kunt u nou géén genoeg krijgen van golf dan kunt u tegen een toeslag een kamer boeken met uitzicht op de golfbaan. Groen werkt kalmerend voor de mens, dus naast de nodige inspanning in de baan zorgt het gegarandeerd voor een ontspannen gevoel. Als de ochtend zich weer aandient en de nieuwe dag begint, denkt u maar één ding: Wanneer kan ik weer die fantastische baan in? ’s Ochtens eerst genieten van een heerlijk ontbijt in het hotel, alvorens de nieuwe (golf)dag van start kan gaan.

Voor golfers zal de ligging direct aan de ‘European Tour’ baan Le Golf National de reden zijn om naar dit hotel af te reizen.
Albatros
De Albatros baan is een ontwerp van Hubert Chesneau en Robert van Hagge. De baan werd in 2015 uitgeroepen tot beste baan van Frankrijk en ontvangt jaarlijks de ‘European Tour’. Het is de center piece voor uw eigen ultieme Ryder Cup ervaring. Deze par 72-baan zorgt voor een memorabele ronde en vraagt om target golf door de vele waterhindernissen en bunkers rondom zeer pittige en ruime greens. Voor deze baan is een minimale handicap nodig van 28 wat je ook volkomen begrijpt als je deze baan speelt. Werkelijk elke club uit uw tas is nodig om een goede ronde te lopen op deze traditionele inland links gecombineerd met de elementen van een stadium course. De vier laatste holes zijn de signature holes van de baan met volop water. Deze zorgen voor een spectaculaire finale.

Aigle
Deze tweede 18-holesbaan van Le Golf National is een goed onderhouden en plezierige baan in Schotse stijl voor elk niveau. De wijde fairways en bunkers nodigen uit tot stoere drives. De baan heeft brede ondulerende fairways en is een goede warming up voor het echte werk op de Albatros.

Le Golf National is ook de komende 4 jaar host van belangrijke internationale golfevenementen waaronder het WK voor amateurs in 2022 en de golfcompetitie tijdens de Olympische spelen in 2024.

Golfen, Golf en nog eens golf. Speel en ervaar deze bijzondere baan en dompel u even onder in het echte Ryder Cup gevoel. Als golfer moet je deze baan zeker een keer gespeeld hebben. Gezien de korte reisafstand vanuit Nederland is het ook ideaal om hier slechts een paar dagen te golfen en te genieten. Info bij Pin High Golftravel 023-556 96 95

Search