HILTON ROYAL PARC SOESTDUINEN, KONINKLIJK VERBLIJF IN BOSRIJK GEBIED

Tussen de bomen van een prachtig bosrijk landgoed vindt u het recent gerenoveerde DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen. Het hotel ligt direct aan Golfpark Soestduinen, een volwassen 9-holes par 3-baan welke wordt gezien als één van de mooiste par 3-banen van ons land. Het hotel is modern en sfeervol ingericht. Met een verblijf in de mooie riante golfzichtkamers heeft u een prachtig uitzicht over de golfbaan en de omliggende bossen. Een heerlijk hotel voor een ontspannen golfbreak. Zoekt u naast ontspanning ook wat beleving, dan ligt op circa 20 minuten het gezellige centrum van Amersfoort en niet te vergeten de prachtige stad Utrecht. DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen is een ideale locatie om heerlijk te golfen, wandelen of fietsen, maar vergeet vooral niet om te genieten!

 

Hotel
In het recent gerenoveerde hotel is het koninklijk genieten. Vooral de natuurlijke schoonheid van de bossen en de Soesterduinen doet je al snel alle drukte vergeten.
Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant, trendy bar en een prachtige health club. In de health club treft u een spa met verwarmd binnenzwembad in Romeinse stijl waar je als gast gratis gebruik van mag maken. Naast het hotel kunt u kosteloos parkeren en overal in het hotel is gratis wifi beschikbaar.
Via Pin High verblijft u standaard in een riante golfzichtkamer. Deze luxe kamer beschikt over onder andere een airco, koffie-en theefaciliteiten, gratis wifi en een balkon. Door de kamerhoge ramen heeft u een mooi uitzicht over de golfbaan en de bossen. Op uw eigen balkon is het genieten van dit uitzicht met een heerlijk drankje in het avondzonnetje. In de ochtend bereidt u zich natuurlijk mentaal voor op de golfronde van die dag of natuurlijk die heerlijke wandeling die u graag wilt maken.
Het ontbijt in het hotel is zeer uitgebreid en gevarieerd. Momenteel is het ontbijten op uw kamer gezien de huidige coronamaatregelen, maar wellicht is het op korte termijn weer mogelijk aan te schuiven in het restaurant voor een smaakvol ontbijt. Met een kopje koffie of thee even rustige genieten voor uw (golf)dag begint. Bij mooi weer is het ook mogelijk om buiten op het terras te ontbijten. 

Restaurant
In restaurant Royal Parc geniet u van seizoensgebonden specialiteiten in een aangename ambiance. De gerechten die worden geserveerd zijn geïnspireerd op de traditionele Europese keuken, maar met een frisse en moderne twist. Het hele team zal uw verwachting zeker overtreffen. Zijn er bepaalde dieetwensen, dan komen de chef-koks hier uiteraard aan tegemoet. In de middag is het restaurant ook geopend voor een heerlijke en betaalbare lunch. Bij mooi weer is het mogelijk uw lunch of diner op het terras te nuttigen met uitzicht op de golfbaan.

Golf
Golfpark Soestduinen grenst aan het hotel en het schitterende natuurgebied Soesterduinen. Het is een volwassen 9-holes par 3-baan met uitgebreide oefenfaciliteiten en proshop met fitting center. De baan wordt beschouwd als één van de mooiste par 3-banen van ons land. Als u de baan bespeelt met de verschillende waterpartijen, heidestroken, volwassen (naald)bomen en licht geaccidenteerd, dan snapt u ook direct waarom de baan zo’n hoge waardering krijgt. De afmetingen van de greens en bunkers zijn even groot als die van een 18-holesbaan. Door middel van meerdere tees zijn er dubbele afslagplaatsen gecreëerd zodat er ook een afwisselende 18-holes baan gelopen kan worden. Een complete en uitdagende parklandbaan die alles in zich heeft. Vanwege de ideale zandgrond is de baan het gehele jaar geopend en op zomergreens te bespelen. Omdat de 19e hole ook heel belangrijk is, kunt u na afloop heerlijk genieten van een drankje op het terras als de coronamaatregelen dit uiteraard toestaan.
Wilt u naast de par 3-baan ook nog graag een (extra) andere baan spelen dan ligt op circa 20 minuten rijden van het hotel de Utrechtse Golfclub Amelisweerd. Deze golfbaan is gelegen aan het prachtige natuurgebied Amelisweerd. Een uitdagende 18-holesbaan met een lengte van 6057 meter. Voor een par 70 dus relatief lang. Door het aanplanten van ruim 1000 nieuwe bomen, tezamen met alle oude bomen, maken van deze golfbaan een zeer karaktervol natuurgebied. Het is een ontwerp van Gerard Jol met vele natuurlijke elementen, strategisch geplaatste bunkers en enkele grote waterpartijen. De baan is dan ook een uitdaging voor zowel de beginnende als de gevorderde golfers. En wat dacht u ervan om na afloop even heerlijk na te genieten met een verkoelend drankje op het terras of een drankje to-go?

De provincie Utrecht is een heerlijke(golf)bestemming om er even lekker tussenuit te gaan. Het biedt naast golfen voldoende mogelijkheden voor een ontspannen verblijf en het vele groen zal daar zeker aan bijdragen! Hebben wij u weten te enthousiasmeren? Wij zeggen gewoon doen!

Search