Heb jij soms ook moeite om die ingewikkelde grote trolley uit te klappen? Dan heeft Fastfold voor jou de oplossing! Deze 3-wiel golftrolley is supercompact en zeer gebruiksvriendelijk voor vrouwen. Door het superhandige compacte inklapmechanisme is deze trolley ook zeer geschikt voor kleinere auto’s. Ingeklapt past hijmakkelijk in de kofferbak van zelfs de kleinste auto’s.

Vanuit de skischoenen kenden we het al langer, maar een  aantal jaren geleden was FootJoy het eerste golfmerk dat golfschoenen met het zgn. BOA systeem introduceerde. Met het BOA systeem is veters strikken verleden tijd en kun je de golfschoenen snel en gemakkelijk aan- en uittrekken.

Je ziet het in de winkels en je ziet het bij de sportbrands….
Steeds vaker krijgt sportkleding een multisports-karakter: trendy sportkleding
die je bij meerdere sporten kunt dragen. En ook kun je comfortabele sportkleding gerust casual dragen. Tijdens de Modeshows van Golfdiva moedigen wij de dames altijd al aan om ook buiten de golfbaan de mooie golfkleding te dragen. Daarnaast komen er veel tennisdames bij ons voor leuke golfrokjes, mooie poloshirts en handige zonnekleppen.  Met hun zgn. Multisports kledingcollectie is het Zweedse merk Röhnisch hierbij voorloper.

Search